Плуваме в океана от комуникационни възможности

В Welldone.bg си даваме ясна сметка, че имаме само няколко секунди да грабнем вниманието ви и да ви мотивираме да ни се обадите с идеята да освежите и ускорите бизнеса си. Затова, без да губим време, искаме да ви кажем защо сме по-различни и как се надяваме да спечелим доверието ви.

Поредица видеа с финансови съвети в YouTube канала Money Talks

За нашия клиент Пламен Дильовски – експерт във финансовата сфера, създадохме YouTube канала Money Talks и заснехме поредица от супер полезни видео съвети, в които на фокус е управлението на личните финанси.

YouTube каналът „Животът е безценен“

YouTube каналът на Тъканна банка „Биорегенерация“ е един от любимите ни проекти. Майчинството е невероятно приключение, изпълнено с много страхове и въпроси около появата на новия живот. В подкрепа на супермамите и супертатковците, които очакват или вече отглеждат своите рожби, видеоканалът съдържа поредица от уебинари по теми, като съхранението на стволови клетки, грижите за кожата, начина на хранене при бременност и дори трудово-правните отношения.

HI-LIFE меню

Със сигурност задачата по създаването на новото меню за Bar&Dinner HI-LIFE се оказа една от любимите ни. Ще ви споделим малко кадри от неустоимата атмосфера, процеса на работа и апетитно изглеждащият краен резултат.

Фотосесия на продукти на "Родопа Троян"