Специалният матрак за скачане – очаквана атракция в Деня на бащата

За втора поредна година успяхме да зарадваме малките посетители на Националния военноисторически музей в Деня на бащата като отменихме напълно забраната за скачане по матрака.
Искате ли събитие?

За втора поредна година успяхме да зарадваме малките посетители на Националния военноисторически музей в Деня на бащата като отменихме напълно забраната за скачане по матрака. И отново доказахме по безспорен начин здравината на продуктите с марка Happy Dreams.

В утрото на 10 юни тревната площ пред централния корпус на музея се превърна в площадка за весели игри с основна атракция – матракът за скачане. И за да бъдат малчуганите в пълна безопасност, докато се забавляват, поставихме четири топера до всяка отстраните му.

В продължение на цели 9 часа по матрака неуморно скачаха малки крачета, като на моменти върху него имаше повече от десет деца едновременно. Дори и след това тежко изпитание, матракът и топерите останаха напълно здрави и в готовност да бъдат подложени на още един ден радостно скачане до насита.

За празника екипът на Well Done подготви (освен креативната концепция за събитието) промоутъри, които раздадоха над 3000 брандирани с марката Happy Dreams води, а голям винил 4х2 метра обграждаше събитието, за да сме сигурни, че всички посетители ще знаят кои са най-качествените матраци на нашия пазар.