Logitech: Голямото чупене

Решихме да предизвикаме потребителите да ни кажат дали в момента продуктите, които използват ги дразнят или не работят (независимо от марката). И ние обещаваме да ги разрушим по най-впечатляващия начин – взривяване, газене с валяк и т.н.
Искате ли събитие?

Едно от най-хубавите неща на марката Logitech е асоциацията с нейните качества и дългото използване на компютърната периферия – мишки, колонки, клавиатура, слушалки и т.н. За това ние решихме да предизвикаме потребителите да ни кажат дали в момента продуктите, които използват ги дразнят или не работят (независимо от марката). И ние обещаваме да ги разрушим по най-впечатляващия начин – взривяване, газене с валяк и т.н.

Инициативата бе организирана съвместно с Vbox7, откъдето получихме повече стотици писма, видеа и обаждания с обяснение защо потребителите биха искали да си купят по-нова периферия. Хиляди изгледаха видеата на кампанията и финалните взривяващи материали. От Logitech наградиха някои от участниците, предоставили своята периферия за разрушаване.