Eaton: Решение, точно за теб

Представянето на специфичен технологичен продукт трябва да носи освен фокус върху спецификациите на продукта и концептуален елемент, допълващ основната идея на събитието. Ето защо при представянето на UPS-a Eaton 93PS, освен традиционната презентация в Joy Station, направихме първото голямо събитие по създаване на лично купажно вино в България.
Искате ли събитие?

Представянето на специфичен технологичен продукт трябва да носи освен фокус върху спецификациите на продукта и концептуален елемент, допълваш основната идея на събитието. Ето защо при представянето на UPS-a Eaton 93PS, освен традиционната презентация в Joy Station, направихме първото голямо събитие по създаване на лично купажно вино в България.

Купажните вина са най-добрите и смесването на сортовете до достигане на идеалното за всеки човек вино е приятен процес по опитване и търсене най-добрата комбинация. Повече от 100 гости смесваха вино под насоките на световноизвестната винена експертка Вили Гълъбова. За по-динамично настроените гости разположихме писта с електро колички Eaton за състезания.