Професионален съвет - напълно безплатно!

Верни на принципа "Кой за каквото е учил" ви предлагаме професионална консултация за вашия PR и маркетинг. Знаeм, че сами разбирате бизнеса си най-добре, но нашият обширен опит ще ви зареди с идеи и добри практики, и ще ви предпази от най-нежелаnaта грешка - да харчите пари без ефект.

Рецептата е само на едно обаждане!


Contact WELL DONE

Call us ot meet up!

We will be happy to hear from you or meet you in person to get to know your case and to offer help in solving it quickly and efficiently.

Call us at +359 2 465 11 75 to book your free initial conversation!


Свържете се с нас!

WELL DONE

ул. "Александър фон Хумболт" 20А, ет. 3

1113 София

office @ welldone.bg

+359 2 465 11 75

В WELL DONE си даваме ясна сметка, че имаме само няколко секунди да грабнем вниманието ви и да ви мотивираме да ни се обадите с идеята да освежите и ускорите бизнеса си. Затова, без да губим време, искаме да ви кажем защо сме по-различни и как се надяваме да спечелим доверието ви:

Вие сте важен клиент за нас и затова ще се радваме да поговорим за специфичните ви потребности, след което ще се постараем да НАДХВЪРЛИМ ОЧАКВАНИЯТА ВИ!


Нашият екип

Можете да се свържете директно с хората, които управляват ключовите дейности на WELL DONE.


Соня Славчева

Соня Славчева

PR и комуникации, WELL DONE

Повече от 13 години опит в сферата на връзките с обществеността. Поддържа лични взаимоотношения с ключови медии. Винаги може да предложи експертни решения за продуктово позициониране, креативни рекламни форми и спонсорство. Притежава богат и разнообразен опит в организирането на събития от А до Я!

Слави Славчев

Слави Славчев

Маркетинг и реклама, WELL DONE

Над 15 години опит в създаването и реализирането на маркетингови стратегии, разработка на продукти и управление на кампании. Над 20 години опит като IT журналист - автор на стотици технически статии, ревюта и анализи в различни IT медии.

Глория Свирчева

Глория Свирчева

Маркетинг и реклама, WELL DONE

С повече от 8 години опит в сферата на онлайн маркетинга и връзките с обществеността. Отговаря за процеса по предлагането и изработването на различни рекламни решения, съобразени с индивидуалните нужди на клиента. Познава задълбочено медийната среда в страната, тъй като има над 6 години опит като радиожурналист.

Михаела Петрова

Михаела Петрова

Art & Дизайн, WELL DONE

Над 15 години опит в областта на графичния дизайн, визуалната комуникация и полиграфическите процеси. Интереси в областта на графиката и концептуалното визуално изкуство. Изпълнени и качествено защитени проекти по европейски програми. Всеки ден показва, че креативността не се учи и често доказва, че времето е относително понятие, когато се налага да работи с почти нереално кратки срокове.