Професионален съвет - напълно безплатно!

Верни на принципа "Кой за каквото е учил" ви предлагаме професионална консултация за вашия PR и маркетинг. Знаeм, че сами разбирате бизнеса си най-добре, но нашият обширен опит ще ви зареди с идеи и добри практики, и ще ви предпази от най-нежелаnaта грешка - да харчите пари без ефект.

Рецептата е само на едно обаждане!


Връзка с WELL DONE

Срещнете се с нас!

Ще се радваме да се запознаем с Вашия казус и да Ви разкажем как можем да Ви помогнем, за да го решите бързо и ефективно.

Обадете ни се на +359 2 465 11 75, за да уговорим удобен час за безплатна консултация!


Свържете се с нас!

WELL DONE

ул. "Проф. Александър фон Хумболт" 20А, ет. 3

1113 София

office @ welldone.bg

+359 2 465 11 75

В WELL DONE си даваме ясна сметка, че имаме само няколко секунди да грабнем вниманието ви и да ви мотивираме да ни се обадите с идеята да освежите и ускорите бизнеса си. Затова, без да губим време, искаме да ви кажем защо сме по-различни и как се надяваме да спечелим доверието ви:

Вие сте важен клиент за нас и затова ще се радваме да поговорим за специфичните ви потребности, след което ще се постараем да НАДХВЪРЛИМ ОЧАКВАНИЯТА ВИ!


Нашият екип

Можете да се свържете директно с хората, които управляват ключовите дейности на WELL DONE.


Соня Славчева

Соня Славчева

PR и комуникации, WELL DONE

Повече от 10 години опит в сферата на връзките с обществеността. Поддържа лични взаимоотношения с ключови медии. Винаги може да предложи експертни решения за продуктово позициониране, креативни рекламни форми и спонсорство. Притежава богат и разнообразен опит в организирането на събития от А до Я!

Слави Славчев

Слави Славчев

Маркетинг и реклама, WELL DONE

Над 13 години опит в създаването и реализирането на маркетингови стратегии, разработка на продукти и управление на кампании. Над 18 години опит като IT журналист - автор на стотици технически статии, ревюта и анализи в различни IT медии.

Глория Свирчева

Глория Свирчева

Маркетинг и реклама, WELL DONE

С повече от 8 години опит в сферата на онлайн маркетинга и връзките с обществеността. Отговаря за процеса по предлагането и изработването на различни рекламни решения, съобразени с индивидуалните нужди на клиента. Познава задълбочено медийната среда в страната, тъй като има над 6 години опит като радиожурналист.

Михаела Петрова

Михаела Петрова

Art & Дизайн, WELL DONE

Над 15 години опит в областта на графичния дизайн, визуалната комуникация и полиграфическите процеси. Интереси в областта на графиката и концептуалното визуално изкуство. Изпълнени и качествено защитени проекти по европейски програми. Всеки ден показва, че креативността не се учи и често доказва, че времето е относително понятие, когато се налага да работи с почти нереално кратки срокове.

Ана-Камелия Дешева

Ана-Камелия Дешева

Маркетинг и комуникации, WELL DONE

Копирайт и криейтив в сферата на дигиталния маркетинг и социалните мрежи. Има интереси и имплементира в кампаниите всички нови тенденции в маркетинга и комуникациите. Стретегическа работа с инфлуенсъри. Безценени идеи при създаването на бранд представянията и концепциите за създаване на забележителни събития. Специален талант: продуктови фотосесии.