Професионален съвет - напълно безплатно!

Верни на принципа "Кой за каквото е учил" ви предлагаме професионална консултация за вашия PR и маркетинг. Знаeм, че сами разбирате бизнеса си най-добре, но нашият обширен опит ще ви зареди с идеи и добри практики, и ще ви предпази от най-нежелаnaта грешка - да харчите пари без ефект.

Рецептата е само на едно обаждане!


Връзка с WELL DONE

Срещнете се с нас!

Ще се радваме да се запознаем с Вашия казус и да Ви разкажем как можем да Ви помогнем, за да го решите бързо и ефективно.

Обадете ни се на +359 2 465 11 75, за да уговорим удобен час за безплатна консултация!


Свържете се с нас!

WELL DONE

ул. "Проф. Георги Павлов" 30, ет. -1

1111 София

office @ welldone.bg

+359 2 465 11 75


Нашият екип

Можете да се свържете директно с хората, които управляват ключовите дейности на WELL DONE.


Соня Славчева

Соня Славчева

PR и комуникации, WELL DONE

Повече от 8 години опит в сферата на връзките с обществеността. Поддържа лични взаимоотношения с ключови медии. Винаги може да предложи експертни решения за продуктово позициониране, креативни рекламни форми и спонсорство. Притежава богат и разнообразен опит в организирането на събития от А до Я!

Слави Славчев

Слави Славчев

Маркетинг и реклама, WELL DONE

Над 10 години опит в създаването и реализирането на маркетингови стратегии, разработка на продукти и управление на кампании. Над 14 години опит като IT журналист - автор на стотици технически статии, ревюта и анализи в различни IT медии.

В WELL DONE си даваме ясна сметка, че имаме само няколко секунди да грабнем вниманието ви и да ви мотивираме да ни се обадите с идеята да освежите и ускорите бизнеса си. Затова, без да губим време, искаме да ви кажем защо сме по-различни и как се надяваме да спечелим доверието ви:

  • имаме опит в организирането и провеждането на маркетинг активности, търговски промоции и събития за медиите в много европейски страни – от Естония до Швейцария;
  • гордеем се с работата си за клиенти като Logitech, Philips, DHL, Konica Minolta, AOC, Prestigio, Canyon, Eaton, Dollar Thrifty, Telelink, LLP, Mazda, Дженеръс Ауто, БОРИКА – БАНКСЕРВИЗ, Mauer, Matchmake, YES Rent a car, Richter shoes, Bioexim, Happy Dreams, R&D Solutions, Родопа Троян, Brother, Биорегенерация, Стефан Вълев ЕООД, eMAG, VEGO, Veo, Caparol, Spirito di Vino, Община Козлодуй, Paintball.bg.
  • познаваме добре българския пазар и имаме добра представа кои решения работят във всеки конкретен случай;
  • обичаме да изненадваме и да правим уникални неща, така че да впечатлим не само вас, но и вашите клиенти;
  • не твърдим, че знаем и можем всичко, и няма да ви подведем, като обещаем неща, които няма да ви донесат ясни ползи;
  • за нас е особено приятно предизвикателство да положим максимални усилия, за да увеличим броя и удовлетвореността на клиентите ви и да ви осигурим нови възможности за развитие;
  • познаваме най-добрите професионалисти, за да ви гарантираме качеството на услугите, което изисквате;
  • работим с оптимизиран набор от ресурси, което ни позволява да ви предложим атрактивни цени, в които няма излишни разходи.

Вие сте важен клиент за нас и затова ще се радваме да поговорим за специфичните ви потребности, след което ще се постараем да НАДХВЪРЛИМ ОЧАКВАНИЯТА ВИ!